No category

دانلود پایان نامه درمورد مواد غذایی

سد دفاعی برای پخش و گسترش میکروارگانیسم ها می باشد. (کریم، ۱۳۸۰)

فاکتورهای ضد میکروبی در مواد غذایی : بعنوان قسمتی از حفاظت طبیعی بر علیه میکروارگانیسم ها، بسیاری غذاها فاکتورهای ضد میکروبی دارند. شیر چندین پروتئین غیرایمونولوژیکی دارد که رشد و متابولیسم تعدادی از میکروارگانیسم ها را مهار می کند و رایجترین آن عبارتند از:
۱-

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *