دانلود پایان نامه درمورد صنایع مواد غذای، مواد غذایی

می زنند و به سلول باکتریایی منفرد و در حال رشد تبدیل می شوند، برخی از باکتری های اسپوردار که در صنایع مواد غذایی حائز اهمیت هستند جنس های باسیلوس و کلاستریدیوم می باشند.( جیکوب۴۷، ۱۹۸۹)
باکتریها از طریق غیرجنسی بوسیله تقسیم دوتایی۴۸ زیاد می شوند. زمان دوتا شدن۴۹ می تواند به کوتاهی ۲۰ دقیقه باشد. از آنجا که هر سلول مثل سلول والد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *